Hotels in Rome

Rome Cavalieri

May 19th, 2010 Posted in Hotels, Vliegen

Hotel Rome CavalieriHotel Rome Calieri is een groot privé park en een waar paradijs voor elke cultuur liefhebber die toch ent iets meer wil. Het hotel is gelegen op een heuvel dat een schitterend panoramisch uitzicht biedt.

Het Rome Cavalieri is op enkele minuten gelegen van Vaticaanstad, het centrum en verzorgt een gratis pendeldienst naar de Spaanse Trappen.

Het hotel heeft zowat alles ter beschikking om tot rust te komen. Hier mag je rekenen op een tennisbaan, fitnesspad, fitnesscentrum, binnen- en buitenzwembad en een kinder zwembad.

De kamers zijn zodanig ingericht dat je zowel een slaap als woongedeelte hebt. Naast een luxueuze inrichting, beschikken de kamer ook over onder andere een flatscreen TV, toegang tot internet en een fantastisch uitzicht over de eeuwige stad.

Als je net dat iets meer wil, is de Imperial kamer iets voor u. Wanneer u in deze kamer verblijft, kan je dagelijks gratis gebruikmaken van de Spa Club en andere luxueuze diensten.

Dineren in het Rome Cavalieri is al een uitzonderlijke ervaring. Het restaurant staat bekend om een van de beste restaurants in Rome. Er worden buiten de Italiaanse getechten ook mediterrane en internationale gerechten geserveerd. Naast het eten is er ook ruime keuze aan drank in de bars van het hotel.

Hotel informatie Hotel boeken Hotel ligging